Oral B Genius

Geplaatst op 14-10-2021

Categorie: Electronica

Een Oral B Genius-tandenborstel kopen? Een uitstekende keuze om jouw tanden te poetsen als een Pro. Profiteer van de geavanceerde functies van deze modellen, waarmee je al het tandplak eenvoudig verwijdert. En dat is niet alles, omdat de verschillende series natuurljk tot veel meer in staat zijn. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk om jouw tandvlees te beschermen of om verkleuringen tegen te gaan? Ook daar kun je met de Oral B Genius eenvoudig voor zorgen.

Vergelijk dit model bijvoorbeeld met de Oral B Pro 600, net als de andere exemplaren die er beschikbaar zijn. Je profiteert bij ons altijd van een scherpe aanbieding, zodat je op een goedkope wijze de beste elektrische tandenborstel kunt kopen.

Oral B genius 8000

Specifiek op zoek naar de Oral B Genius 8000 of een vergelijkbaar model? Je poetst met de best beschikbare technologie, die uitermate intuïtief werkt. Tandartsen bevelen de poetsmethode niet voor niets al jaren aan. De slimme positiedetectietechnologie helpt om de borstel goed op de tanden en kiezen te plaatsen, waarmee het poetsen een stuk makkelijker wordt. Je werkt aan een stralend witte glimlach, net als aan gezond tandvlees waar de tandarts trots op zal zijn.

Oral-B genius 8000N

Wil je net een stapje verder gaan? Dankzij de N-modellen van de Oral B Genius-tandenborstels kun je rekenen op niets minder dan het beste. De borstels verwijderen tot 100% meer tandplak dan andere modellen, dankzij de slimme positionering van de haartjes en de pulserende bewegingen. Het draagt bij aan gezonder tandvlees en mooie witte tanden. De positiedetectie helpt te voorkomen dat je een zone overslaat, terwijl je de beschikking hebt over 5 standen om jouw gebit de best mogelijke verzorging te bieden.

Oral B genius 9100S

Je hebt de keuze uit een breed assortiment, bijvoorbeeld met de Oral B Genius 9100S of de 9000. Daarmee kies je net als met de Oral B Genius 10000(N) voor een professioneel model, zoals tandartsen daar ook zelf graag gebruik van maken. Zij kennen de verschillende technologieën die er beschikbaar zijn en bevelen de borstels daarom graag aan. Onder andere de 360 SmartRing en de poetsdrukcontrole garanderen een goede reiniging van het complete gebit. Je voorkomt met deze elektrische tandenborstel dat je plekken overslaat en je kiest zelf eenvoudig de behandeling waar je voor wilt zorgen.

Oral B Genius 9000 aanbieding

Op zoek naar een 9000-aanbieding of een korting op een van de andere Oral B Genius elektrische tandenborstels? We zijn jouw specialist op het gebied van Oral B, altijd voor een zo scherp mogelijke prijs. Dat betekent dat je niet langer te veel hoeft te betalen, terwijl je jouw tanden wel op een stralende manier wit kunt poetsen. We zijn graag jouw specialist in dit professionele merk, terwijl we er met online aanbiedingen voor zorgen dat je genoeg overhoudt om er ook de borstels bij te bestellen.